FSHB & FIP

Sekretari i Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB), z. Franko Bushati, zhvilloi një takim të rëndësishëm me Sekretarin e Federatës Italiane […]

Read more →

Ekipi Kombetar 3×3

Ekipi Kombëtar 3×3 nuk arriti të kualifikohet në gjysmëfinale pas një ndeshjeje të fortë kundër Irlandës, që përfundoi me rezultatin […]

Read more →

FIBA PLUS

FIBA Plus është një iniciativë e rëndësishme për zhvillimin e basketbollit në nivel global, dhe Federata Shqiptare e Basketbollit (FSHB) […]

Read more →

Ekipi Kombetar 3X3 (M)

Ekipi kombëtar 3×3 do të marrë pjesë përsëri këtë vit në European Cup Qualifier, që do të zhvillohet në Prishtinë, […]

Read more →