Komisionet

Komisioni Kryetar Anëtar
Disiplina Klevis Kaso Franko Bushati dhe Klaudio Ndoja
Apeli Blendi Dibra Besmir Iljazi dhe Sajmir Shatku
Kualifikimi & Projekteve Edera Alibegaj Kliton Muça dhe Juel Jarani
Gjykimi Migena Plasa Arben Kasmi dhe Artan Terihati
Financa & Marketingu Klevis Kaso Suela Trushaj dhe Andi Arapi
3×3 Ersi Oruçi Altin Cico dhe Ajla Gozhdari