Ekipet kombetare 2024!

🙌🏻🏀 Një verë e mbushur me emocion dhe sfida të mëdha është përpara nesh! Federata Shqiptare e Basketbollit (FSHB) ka bërë një punë të jashtëzakonshme për të përgatitur ekipet kombëtare dhe për të siguruar pjesëmarrjen e tyre në kompeticionet e FIBA.
↪️Ja kush do të jenë trajnerët dhe zv.trajnerët e ekipeve kombëtare për të gjitha moshat:
1. Femra – Small Country
– Trajner: Klaudio Ndoja
– Zv.Trajner: Federico D’Addio
– Vendi i Organizimit: Prishtinë, Kosovë
– Datat e Ndeshjeve: 25-30 Qershor
2. U20 Vajza – EuroBasket Div. B
– Trajner: Klarent Dedaj
– Zv.Trajner: Vladimir Xheka, Sibora Këlleci
– Vendi i Organizimit: Sofie, Bullgari
– Datat e Ndeshjeve: 6-14 Korrik
3. U16 Djem – EuroBasket Div. C
– Trajner: Artur Kasaj
– Zv.Trajner: Aldi Gërmau
– Vendi i Organizimit: Tiranë, Shqipëri
– Datat e Ndeshjeve: 9-14 Korrik
4. U16 Vajza – EuroBasket Div. C
– Trajner: Igli Zejno
– Zv.Trajner: Fiona Oruçi
– Vendi i Organizimit: Gjibraltar
– Datat e Ndeshjeve: 9-14 Korrik
5. U20 Djem – EuroBasket Div. B
– Trajner: Glen Prodani
– Zv.Trajner: Arlind Merkaj
– Vendi i Organizimit: Rumani
– Datat e Ndeshjeve: 12-21 Korrik
6. U18 Djem – EuroBasket Div. C
– Trajner: Besim Dervishaj
– Zv.Trajner: Ondis Prifti
– Zv.Trajner: Geri Biçoku
– Vendi i Organizimit: Elbasan, Shqipëri
– Datat e Ndeshjeve: 23-28 Korrik
7. U18 Vajza – EuroBasket Div. C
– Trajner: Mirza Alibegaj
– Zv.Trajner: Olsi Muça
– Vendi i Organizimit: Prishtinë, Kosovë
– Datat e Ndeshjeve: 23-28 Korrik
8. Ekip kombëtar meshkuj 3×3
– Kapiten: Abdel Gjyzeli
– Vendi i Organizimit: Prishtinë, Kosovë
– Datat e Ndeshjeve: 8-9 Qershor
Përgatituni për një verë plot me basketboll, pasion dhe energji! Suksese të gjithëve !