Festivali i Basketbollit – 1 Qershor 2024

Basketball Festival 2024 🏀🙌🏻
Në kuadër të festës së fëmijëve, FSHB organizoi me sukses “Basketball Festival”, një aktivitet fantastik që u zhvillua njëkohësisht në 10 qytete të Shqipërisë.
Falenderojmë të gjithë trajnerët dhe fëmijët për pjesëmarrjen dhe bashkëpunimin e tyre të mrekullueshëm! Gëzuar 1 Qershorin të gjithë fëmijëve! Le të vazhdojmë të luajmë me pasion dhe të synojmë gjithmonë majat në basketboll dhe në jetë. Ju jeni e ardhmja e sportit tonë!