Ekipi Kombetar 3X3 (M)

Ekipi kombëtar 3×3 do të marrë pjesë përsëri këtë vit në European Cup Qualifier, që do të zhvillohet në Prishtinë, Kosovë më 8-9 qershor.

↪️Këtë vit, ekipi do të përbëhet nga lojtarët Elian Memcaj (Teuta), Eldi Hysa (Besëlidhja), Julian Shahini (Besëlidhja), dhe Abdel Gjyzeli (Partizani). Ata do të shoqërohen nga drejtori i 3×3 Altin Cico.

🙌🏻 Ky është viti i tretë që Shqipëria merr pjesë në këto kompeticione, falë mbështetjes së palodhur të presidentit. Përkushtimi dhe vizioni i tij kanë qenë thelbësorë në promovimin e basketbollit 3×3 në vendin tonë dhe në sigurimin e pjesëmarrjes së Shqipërisë në skenën ndërkombëtare. Falë tij, ekipi ynë ka mundësinë të konkurrojë dhe të zhvillohet në nivele të larta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


#fiba #fshb #3x3europe #prishtina #albania #nationalteam