3×3 Tirana – 25 Maj 2024

🏀Në Tiranë u organizua një aktivitet 3×3 në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës.
🏆 Në këtë aktivitet, ekipi fitues për meshkuj ishte Mali Zi, ndërsa ekipi fitues për femra ishte Partizani.
🙌🏻 Falënderojmë Bashkinë e Tiranës për mbështetjen dhe mundësinë e ofruar për organizimin e këtij aktiviteti. Gjithashtu, një falënderim i veçantë shkon për sponsorët Swatch dhe Cambridge Clinic Laboratory për çmimet e dhëna.