Klinka e Trajnereve 26-27-28 Janar 2024

@olympicalbania FIBA Europe vijon mbështetjen për trajnerët e “Ekipeve Sportive në Shkolla”.

Në datat 26, 27, 28 Janar është zhvilluar në Durrës trajnimi i 3-të nga FIBA Europe, nën drejtimin e profesorit dhe një prej ekspertëve më të mirë botërorë, @nenadtrunic .

Gjatë ditëve të trajnimit, Trunić ka ofruar njohuri teknike dhe praktike për 137 trajnerë të basketbollit, si pjesë e Ekipeve Sportive në Shkolla.

Në përfundim të trajnimit, të gjitha trajnerët i janë nënshtruar një testi për njohitë e përfituara.

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH, @gertishima dhe profesor Trunić kanë shpërndarë certifikatat trajnimit për trajnerët.

#koksh #fiba #ekipetsportiveneshkolla #basketball #training