Mirenjohje!

Me 20.01.2024, vlerësohet me mirënjohje nga FSHB Z.Kostandin Shkurti për merita të veçanta në zhvillimin e sportit të basketbollit në klubin Tirana dhe më gjerë.

Znj. Mirza Alibegaj si një nga lojtaret më të mira të të gjitha kohërave gjithashtu si një trajnere e suksesshme me ekipin e femrave të Tiranës.

Z.Ardian Selmani si një lojtar me shumë vlera i klubit Tirana dhe ekipit tonë kombëtar.

Z. Pandush Palko si një lojtar i spikatur i disa ekipeve shqiptare dhe ekipit tonë kombëtar.