Seminar per gjyqtaret drejtuar nga Lamonica!

📚 Sot u zhvillua seminari i pare me Luigi Lamonica, një nga gjyqtarët më të njohur të basketbollit në Evropë! 🏀 Luigi ndau me ne përvojën e tij dhe njohuritë e thelluara mbi rregullat dhe menaxhimin e ndeshjeve.
Keto seminare jane një mundësi e shkëlqyer për të gjithë pjesëmarrësit që të përmirësojnë aftësitë e tyre dhe të mësojnë nga një profesionist i vërtetë. Faleminderit Luigi Lamonica për këtë eksperiencë 🙌🏻