Vendi 3-te #FIBA Women’s European Championship for Small Countries 2024

Me fitoren 73-61 kundër Qipros, ato kanë siguruar vendin e tretë në Kampionatin Europian për Vendet e Vogla. Ky rezultat është dëshmi e punës së palodhur dhe përkushtimit të ekipit dhe stafit teknik.
Falenderime të veçanta për vajzat dhe stafin që na bënë krenarë! 🖤❤️