Ekipi Kombetar U16 Djem 2024

Foto nga faza e pare e seleksionimeve per ekipin kombetar U16 djem, zhvilluar me 06.05.2024 ne pallatin e sportit Apolonia, Fier.

Ne kete seleksionim, stafi teknik vezhgoi lojtare nga ekipet e kampionatit kombetar, ku secili ekip u ftua te perfshinte dy lojtare me potencial per ekipin kombetar U16 djem.

Ne vijim do te zhvillohet faza e dyte e seleksionimit, me lojtare te perzgjedhur nga kampionatet kombetare dhe nderkombetare, si dhe lojtare te perzgjedhur nga faza e pare.