Asambleja e Pergjithshme e FSHB – 2023

Me date 23.12.2023 u mbajt Asambleja e pergjithshme e FSHB me pranine e Presidentit z.Avni Ponari te Sekrtarit z.Franko Bushati , anetaret komitetit drejtues dhe te shoqatave pjese te FSHB dhe shoqatat e reja. U diskutuan problemet arritjet dhe sukseset e ketij viti ne rrang kombetar dhe nderkombetar.

Teme diskutimi ishin aktivitetet e zhvilluara ne 2023 dhe cfare mund te behet me mire e si mund te bejme qe te gjitha hallkat perberese te funksionojne me mire ne funksion te basketbollit. Por jo vetem kaq, pjese ishin edhe basketbolliste elitar te cilet u nderuan me cmim me titullin “President Nderi” Z . Gazmend Caci.,Z.Pjerin Bushati Z.Roland Avrami dhe ndihemi te nderuar per prezencen e tyre. Po gjithashtu aty moren trofe mirenjohjeje per kontributin ne basketboll edhe Enea Goga , Gerti Shima dhe Klevis Kaso .

E konsiderojme te sukseshem mbylljen e ketij viti me plot plane e objektiva per vitin e ri sportiv qe na pret.