JrNBA Albania

 

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA AKADEMIA E BASKETBOLLIT DURRES – TEUTA B

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA ALFA B

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA APOLONIA

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA BALL STAR

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA BARLETI

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA DINAMO SHK 4 DËSHMORËT

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA ELITE BASKET

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA GALAKTIKËT

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA GALAKTIKKING

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA INVADERS B

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA INVADERS

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA JUVENILIA

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA KARAJ BASKET

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA LEADERS

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA MARSI BASKET – B

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA MARSI BASKET

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA PARTIZANI

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA POGRADECI

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA PRO TALENTS

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA QMB

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA ROYAL BASKET

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA SHK 4 DËSHMORËT

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA SHK 11 JANARI

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA SHK NIKET DARDANI

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA SUPERIOR BASKET

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA SUPERIOR KLIMA

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA TEUTA C

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA TEUTA F

Lista e lojtarëve 2023-24 JRNBA VLORA BASKET

Shorti JrNBA Albania 2023

Shorti JrNBA Albania 2023

Aktiviteti i dyte i ketij formati organizar nga FSHB ne bashkepunim me organizaten JrNBA. Ekipet pjesemarrese perzgjodhen emrin perfaqesues nga NBA dhe u pajisen me ...