FIBA U14 Get Together

April 3, 2023 admin 0

Në kuadër të zhvillimit të basketbollit tek fëmijët dhe specializimin e trajnerëve, FIBA në bashkëpunim me FSHB-në organizuan konventën europiane për moshën U14 në qytetin […]

No Image

Championing a Basketball Academy

July 16, 2020 admin 0

Me kënaqësi dhe përgjegjësi, ju prezantojmë bashkëpunimin për herë të parë, me drejtues të Akademisë së Basketbollit të Minnesota Timberwolves and Lynx (pjesmarrës në NBA […]

Trajneret e rinj- Skype meeting

May 14, 2020 admin 0

  FSHB realizoi video konferencën nëpërmjet Skype meeting, dt 02.05.2020, me trajnerët aktiv përgjatë edicionit sportiv 2019-20 në kampionatet U18/16 Djem dhe Vajza. Synimi i […]