Liga Unike!

October 12, 2020 admin 0

Gjyqtarët e Shqipërisë dhe Kosovës në seminarin e gjyqtareve për fillimin e Ligës Unike. Ku, përveçse në shtëpinë e famshme të Lidhjes së Prizrenit!