Njoftim per vende te lira pune!

February 12, 2022 admin 0

Federata Shqiptare e Basketbollit shpall thirrjen për aplikim, në pozicionetin e Sekretarit të Përgjithshëm dhe Menaxhere Projektesh.   Sekretari i Përgjithshëm në zbatim Nenit 29 […]

3×3 – Meshkuj

February 8, 2022 admin 0

Me date 06.02.2022 u zhvillua turneu 3×3 per meshkuj ne pallatin e sportit “Farie Hoti”, me pjesemarrjen e 7 ekipeve te ndare ne dy grupe. […]