NJOFTIM I RENDESISHEM!

January 21, 2022 admin 0

Federata Shqiptare e Basketbollit duke pare kushtet e papershtatshme klimatike ne ditet ne vijim dhe situaten e renduar nga infektimet Covid-19, eshte e detyruar te […]