#fibau15skillschallenge

October 6, 2021 admin 0

#fibau15skillschallenge rikthehet me grumbullimin final per vitin 2021 ku Shqiperia perfaqesohet ne te dy kategorite, djem dhe vajza. Me 5 tetor u zhvillua seanca e […]

Seminar me Gjyqtarët!

September 29, 2021 admin 0

Më 25.09.2021, FSHB zhvilloi seminarin me gjyqtarët e fushës në kuadër të pregatitjeve për kampionatet kombëtare 2021-22. Seminari u drejtua nga Z. Ervin Koçi – […]

Asambleja Zgjedhore e FSHB-së

September 15, 2021 admin 0

Më 4 shtator 2021 në ambjentet e hotel AlMak Albania, Tiranë, u zhvillua Asambleja Zgjedhore e FSHB-së për forumet drejtuese për President dhe 6-Antarët e […]

Edhe 100 Profesor!

September 3, 2021 admin 0

FSHB uron përzemërsisht Profesor. Astrit Grevën, trajnerin IKONË të basketbollit në Shqipëri dhe në veçanti të ekipit Partizani, i cili sot na gëzon me 85-vjetorin […]