Shorti JrNBA Albania 2023

October 20, 2023 admin 0

Aktiviteti i dyte i ketij formati organizar nga FSHB ne bashkepunim me organizaten JrNBA. Ekipet pjesemarrese perzgjodhen emrin perfaqesues nga NBA dhe u pajisen me […]