September 15, 2023 admin 0

Si cdo vit Instruktori Kombetar Ervin Koci i licensuar nga FIBA World FRIP 2019 (Fiba Referee Instructor Program) morri pjese ne ANIC (Anual National Instructor […]

FIBA REFEREE

August 12, 2023 admin 0

Rikonfirmohen 3 arbitrat nderkombetar Ervin Koci , Fatjon Malevi, Gilbert Hoxha dhe per here te pare behet pjese edhe i riu premtues Edison Gjoni . […]

Gjyqtaret

December 15, 2021 admin 0

Më 14.12.2021 (e martë) u zhvillua takimi me gjyqtarët e fushës dhe vëzhguesit teknik të cilët janë aktiv në kampionatet kombëtare të basketbollit organizuar nga […]

Seminar me Gjyqtarët!

September 29, 2021 admin 0

Më 25.09.2021, FSHB zhvilloi seminarin me gjyqtarët e fushës në kuadër të pregatitjeve për kampionatet kombëtare 2021-22. Seminari u drejtua nga Z. Ervin Koçi – […]

Testi i Gjyqtarëve!

February 22, 2021 admin 0

Diten e Shtune (20.02.2021), në ambjentet e A.Rusi u zhvillua testi i gjyqtarëve të fushës! Suks ese në pregatitjet e sezonit të ri!

Liga Unike!

October 12, 2020 admin 0

Gjyqtarët e Shqipërisë dhe Kosovës në seminarin e gjyqtareve për fillimin e Ligës Unike. Ku, përveçse në shtëpinë e famshme të Lidhjes së Prizrenit!