Projekti SCOD-FIBA-Zoom meeting 3

June 8, 2020 admin 0

Pavarsisht mungesës së ndeshjeve, gjyqtarët në këtë periudhë janë angazhuar për të vazhduar formimin e tyre nëpërmjet mbledhjeve të organizuara nga FIBA (projekti SCOD) dhe […]

Komunikatë për shtyp!

May 16, 2020 admin 0

Në datë 14 dhe 15 Maj, presidenti i FSHB-së, z. Avni Ponari thirri një takim online me përfaqësuesit e ekipeve të shoqatave pjesmarrëse të Kategorisë […]