Sfidë femërore!

March 8, 2021 admin 0

8-Marsi i sotëm, ndonëse në ditë me shi, na gjeti në fushat e basketbollit të parkut të liqenit, ku u zhvillua ndeshja midis ekipeve ” […]

Deklarata – Covid 19

February 2, 2021 admin 0

FSHB i dergon shoqatave anetare formartin e deklarates anti covid-19 per pjesemarresit ne aktivitetet e basketbollit. Deklarata – Covid-19

Protokolli Udhezues

February 2, 2021 admin 0

FSHB i dergon shoqatave anetare Protokollin Udhezues per masat anti covid-19 gjate ndeshjeve te basketbollit: FSHB – Protokolli udhezues per rifillimin e aktivitetit basketbollistik

Në Shqipëri ka dhe Basketboll!

September 23, 2020 admin 0

Të nderuar dashamirës të sportit, uroj që fryma bashkëpunuese të mbizotrojë dhe pas shumë vitesh përpjekjesh, të kemi një ligj sponsorizimesh që i përgjigjet kërkesave […]