75 Vjetori FSHB

April 3, 2023 admin 0

Në kuadër të 75 vjetorit të anëtarësimit në FIBA, u organizua Ceremonia në Durrës më 21 tetor, me pjesëmarrës nga ambjenti basketbollistik në Shqipëri, delegacionet […]

FIBA U14 Get Together

April 3, 2023 admin 0

Në kuadër të zhvillimit të basketbollit tek fëmijët dhe specializimin e trajnerëve, FIBA në bashkëpunim me FSHB-në organizuan konventën europiane për moshën U14 në qytetin […]

Asambleja Vjetore 2022

December 27, 2022 admin 0

Diten e premte date 23 dhjetor 2022, ora 10.30 ne ambjentet e hotelit “Mak Albania” ne Tirane, u zhvillua asambleja vjetore e FSHB-se. Ne kete […]

JR.NBA mbërrin në Shqipëri!

September 30, 2022 admin 0

JR.NBA mbërrin në Shqipëri! FSHB ka arritur marrëveshjen e bashkëpunimit me jr.nba. Kjo organizatë stimulon kampionatet kombëtare të moshave nën 14 vjeç në formatin e […]