KB Teuta fituese e Kupes FSHB per U18 djem

Sot ne sallen e pallatit te sportit Tomorr Sinani me mbeshtetjen e Klubit Sportiv dhe Bashkise se Elbasanit dhe me prezencen e Kryetarit te kesaj bashkie Z.Llatja u zhvillua Kupa e Federates per u 18 djem e organizuar nga FSHB.Fitues i kesaj kupe u shpall ekipi i KB Teuta i cili u ndesh me ekipin e Superiorit ne nje ndeshje qe shkoi pike me pike dhe me kohe shtese. Rezultati i ngushte 78-75 e tregon rivalitetin deri ne fund.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*