Tetori Roze

Ne ndeshjen Partizani MCN – Kamza Basket ne bashkepunim me Organizaten YWCA ne kuader te sensibilizimit dhe ndergjegjesimit per kancerin e gjirit duam te japim kontributin tone jo vetem ne Tetorin Roze por cdo dite te vitit . 🎀🤍

Falenderojme per bashkpunimin e solidaritetin te gjithe lojtaret e te dyja ekipeve, arbitrat dhe tavolinen e gjygjtarise.

Te parandalosh eshte me mire se te kurosh . 🩷

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*