Shorti JrNBA Albania 2023

Aktiviteti i dyte i ketij formati organizar nga FSHB ne bashkepunim me organizaten JrNBA.
Ekipet pjesemarrese perzgjodhen emrin perfaqesues nga NBA dhe u pajisen me uniformat perkatese.
Ndeshjet e javes se pare per kete kampionat do te realizohen me 21 dhe 22 tetor.
Kujtojme se do te realizohen 120 ndeshje te fazes se grupeve dhe 16 ndeshje te fazes Play
Off.
Final Four do te zhvillohet me 16 de 17 dhjetor 2023.
Suksese te gjithe pjesemarresve!🏀

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*