HER WORLD HER RULES (Tropoje)

Nje aktivitet shume i vecante dhe mbeshtetes per vajzat u zhvillua per here te pare ne Tropoje ne mbeshtetje te projektit “Her world her rules.” Me suportin e bashkepunimin e mesuese Drilona Kolmaka ne shkollen 9- vjecare Beslidhja ne Bajram Curri 70 vajza te moshes 7 deri 14 vjec u bene pjese te ketij aktiviteti. PJESEMARRJA e larte na entuziazmon e urojme qe ky projekt te zgjerohet dhe vajzat do kene gjithmone mbeshtetjen tone 🏀⛹️‍♀️

#fshb #fiba #herworldherrules #girls #tropoja #sigal #albania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*