Programin S2ABC Project për Administratën Sportive

 

 

Edison Gjoni ishte pjesëmarrës në    qe u zhvillua ne Bruksel,Belgjike.

Programi nisi më 20 shtator dhe përfundojë të premten, më 22 shtator.
Pas Brukselit do të vazhdojë edhe në tremujorin e parë të vitit 2024.

Gjoni ishte përfaqësues nga Shqiperia , ndërsa morren pjesë dhe 30 përfaqësues nga vende të ndryshme evropiane.

Pjesëmarrësit kishin disa aktivitete të përbashkëta, ku përfshihet edhe vizita në Parlamentin Evropian, Komiteti Ndërfederal Olimpik i Belgjikës, ku do të ligjërohet për Rolin e kësaj organizate ndaj atletëve olimpikë dhe Perspektiva nga ish-atletët olimpikë.

Gjithashtu u mbajte konferenca për Rolin e Edukimit në WADA Antidoping nga Thierry Zintz, Rruga Drejt Barazisë në Menaxhimin e Sportit nga Géraldine Zeimers.

Po ashtu do të ketë edhe aktivitete tjera të socializmit dhe krijimit te kontakteve me personalitete te ndryshme qe punojne ne institucionet e Bashkimit Europian, kryesisht ne fushen e sportit dhe manaxhimit te projekteve.

#fshb #basketball #europe #union #olympic #brussel #sport #albania #2023 #2024

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*