FIBA REFEREE

Rikonfirmohen 3 arbitrat nderkombetar Ervin Koci , Fatjon Malevi, Gilbert Hoxha dhe per here te pare behet pjese edhe i riu premtues Edison Gjoni . 🏀

I urojme suksese.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*