FIBA REFEREE

August 12, 2023 admin 0

Rikonfirmohen 3 arbitrat nderkombetar Ervin Koci , Fatjon Malevi, Gilbert Hoxha dhe per here te pare behet pjese edhe i riu premtues Edison Gjoni . […]

YOUTH LEADERS

August 8, 2023 admin 0

Gjate Kampionatit Europian qe u zhvillua ne Durres dy nga pjestaret e FSHB-se Ajla Gozhdari dhe Ersi Oruci organizuan nje aktivitet argetues dhe motivues me […]