75 Vjetori FSHB

Në kuadër të 75 vjetorit të anëtarësimit në FIBA, u organizua Ceremonia në Durrës më 21 tetor, me pjesëmarrës nga ambjenti basketbollistik në Shqipëri, delegacionet europiane dhe drejtuesit më të lartë të FIBA Europe. Në këtë ceremoni të organizuar nën kujdesin e veçantë të Z. Avni Ponari – President i FSHB-së, u shkëmbyen simbolikat e mirënjohjes ndërmjet Z. Ponari dhe Z. Turgay Demirel – President i FIBA Europe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*