Perfundon JrNBA Albania 2022!

Kampionati JrNBA Albania 2022 u realzua me sukses sipas programit:
  • 136 ndeshje ne total (120 ndeshje ne grup dhe 16 ndeshje playoff);
  • 30 Ekipe;
  • 10 qytete te perfshira;
  • Te gjitha ndeshjet u gjykuan nga 2 gjyqtare;
  • Draft Day u organizua ne Tirane – Feti Borova, ndersa Ceremonia e Mbylljes ne Durres – Dhimitraq Goga;
  • Fitues LA Clippers – Superior / Vendi dyte Cleveland Cavaliers – Kamza / Vendi Trete place Portland – Dinamo;
  • 450 lojtar te lindur me 1 janar 2008 ose me vone u perfshine ne JrNBA Albania 2022.

Ndeshjet F4:

Foto:

 

   

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*