Asambleja Vjetore 2022

Diten e premte date 23 dhjetor 2022, ora 10.30 ne ambjentet e hotelit “Mak Albania” ne Tirane, u zhvillua asambleja vjetore e FSHB-se.

Ne kete event te pervitshem moren pjese perfaqesues te 16 shoqatave nga 24 te antaresuara. Mbledhja u drejtua nga presidenti i FSHB-e, zoti Avni Ponari. Ai i uroj mireseardhjen delegateve te shoqatave, miratoi prezencen dhe vijoi me rendin e dites te bere prezent. Me pas u vijua me analizen e veprimtarive te zhvilluara gjate viti 2022, si dhe u prezantuan edhe aktivitetet qe do te zhvillohen gjate vitit 2023 nga sekretari i pergjithshem z. Korab Llazani. U vijua me raportimin financiar nga shefja e financave zonja Suela Trushaj, e cila paraqiti veprimtarine vjetore te financave. Me pas u zhvilluan diskutime nga anetaret, duke shprehur kerkesa dhe propozime te ndryshme per te cilat u ra dakort qe te percillen nga çdo anetar ne rruge shkresore ne menyre qe te dalim me nje konkluzion me te qarte ndaj ketyre kerkesave dhe propozimeve. Me pas u kalua ne dreken tradicionale te fund vitit duke gezuar te gjith s’bashku.

Asambleja u zhvillua sipas rendit te dites:

1. PRITJA E DELEGATEVE
2. APELI I PJESMARRESEVE
3. FJALA E HAPJES – PRESIDENTI Z AVNI PONARI
4. ANALIZA VJETORE E AKTIVITETEVE PER VITIN 2022 DHE PLANI I AKTIVITETEVE 2023
5. ANALIZA FINANCIARE
6. DREKA E FUNVITIT DHE MBYLLJA E EVENTIT

Foto gjate eventit:

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*