7 ekipe kombetare ne muajin e 7 te vitit 2022!

Shqiperia ne Basketboll pergjat muajit korrik 2022 do te perfaqesohet me 7 ekipet kombetare:

Meshkuj – Ndeshja Shqiperi vs Rumani – 3 korrik

U20 Vajza – FIBA Women’s European Championship Div.B – 9 deri 17 korrik

U20 Djem – FIBA European Championship Div.B – 15 deri 24 korrik

U18 Vajza – FIBA Women’s European Championship Div.C – 26 deri 31 korrik

U18 Djem – FIBA European Championship Div.C – 24 deri 31 korrik

U16 Vajza – FIBA Women’s European Championship Div.C – 17 deri 17 korrik

U16 Djem – FIBA European Championship Div.C – 12 deri 17 korrik

 

Aktualisht ekipi U16 vajza ka nisur fazen e grumbullimit ne qytetin e Korces ku dhe do te organizohet turneu europian i veres 2022 per kategorine e vajzave U16, div.C.

Ekipi kombetar meshkuj, ekipi U20 vajza dhe ekipi U16 djem do te nisin kete te diele (26 qershor) fazen e grumbullimit ne pallatin e sportit Dhimitraq Goga, Durres.

Ekipet U20 djem, U18 djem dhe U18 vajza kan zhvilluar fazat e para te seleksionimit dhe sipas rendit do te nisin fazen e grumbullimit se shpejti.

Trajneret e ekipeve:

Meshkuj – Tr. Afrim Bilali, Zv. Tr. Mikel Sërbo, Zv. Tr. Bruno Hoxha

U20 Vajza – Tr. Vladimir Xheka, Zv. Tr. Klarent Dedaj

U20 Djem – Tr. Melzin Lazimi, Zv. Tr. Glen Prodani

U18 Vajza – Tr. Elona Merkaj, Zv. Tr. Medina Mustafa

U18 Djem – Tr. Besim Dervishaj

U16 Vajza – Tr. Aleksandër Damo, Zv. Tr. Bruno Topi

U16 Djem – Tr. Bruno Hoxha

#fshb #fiba #albaniannationalteam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*