Njoftim!

Federata Shqiptare e Basketbollit, në kuadër të përgatitjeve për aktivitetet europiane të verës 2022 merr vendimin si më poshtë:

  • Të gjithë trajnerët e kategorive që do të përfshihen në ekipet kombëtare, për periudhën e angazhimit të tyre, do të jenë në marrëdhënie kontraktuale me FSHB-në.

Janë të mirëpritur, trajnerët e kategorive të ndryshme (meshkuj dhe femra) , që janë pjesë e shoqatave anëtare të federatës,  të bëjnë aplikimet e tyre.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur të dërgojnë aplikimet e tyre në:

info@fshb.basketball

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*