Dinamo ekipi Kampion U18 Djem 2021-22!

Ekipi i Dinamos drejtuar nga Tr. Suzana Milovanovic ka arritur te fitoje dhe ndeshjen e dyte kunder ekipit te Invaders drejtuar nga Tr. Mikel Sërbo, duke u shpalluar ekipi kampion ne kampionatin kombetar U18 djem per edicionin 2021-22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*