Ekipi kombetar meshkuj

February 23, 2022 admin 0

Ekipi kombetar meshkuj te rritur ka mberritur sot ne Rumani ku do te zhvilloje ndeshjen e pare nderkombetare te perfaqesimit te Shqiperise ne basketboll per […]

Turne U14 Djem

February 17, 2022 admin 0

Me 12.02.2022 u organizua turneu U14 djem ne Tirane me ekipet: Dinamo, Teuta, Kea Basket-Fier dhe Marsi Basket. Teuta u shpall ekipi fitues.

Njoftim per vende te lira pune!

February 12, 2022 admin 0

Federata Shqiptare e Basketbollit shpall thirrjen për aplikim, në pozicionetin e Sekretarit të Përgjithshëm dhe Menaxhere Projektesh.   Sekretari i Përgjithshëm në zbatim Nenit 29 […]

3×3 – Meshkuj

February 8, 2022 admin 0

Me date 06.02.2022 u zhvillua turneu 3×3 per meshkuj ne pallatin e sportit “Farie Hoti”, me pjesemarrjen e 7 ekipeve te ndare ne dy grupe. […]