Klinika e Gjyqtareve Nderkombetar

#fiba ka zhvilluar kliniken per gjyqtaret nderkombetar te rinj, ne Greqi nga data 19 deri me 22 Janar 2022. Nder gjyqtaret pjesemarres nga shum federata, ishte pjesemarres dhe Z. Fatjon Malevi, i cili ka fituar statusin “FIBA International Referee” ne veren e vitit 2021.
Tashme Z. Malevi do te jete ne listen e gjyqtareve te cilet aktivizohen ne ndeshjet nderkombetare qe organizohen nga FIBA, duke ju bashkuar Z. Ervin Koci dhe Z. Gilbert Hoxha te cilet vazhdojne karrieren e tyre prej vitesh si Gjyqtar Nderkombetar dhe jane aktiv ne kampionatet kombetare ne Shqiperi.
I urojme suksese Fatjonit ne rrugetimin e tije si Gjyqtar Nderkombetar nga Shqiperia!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*