Kompeticioni Europian U16V Div.C 2022 ne Shqiperi!

FIBA konfirmon sërish Shqipërinë si vend organizator të turneve europianë të moshave.
Kësaj here, do të mirëpresim një kampionat vajzash, U16 Div C në qytetin e Korçës.
Gjeografia e aktiviteteve po shtrihet jo vetëm në nivel kombëtar por edhe ndërkombëtar, në emër të promovimit dhe zhvillimit të basketbollit në çdo cep të Shqipërisë!
Besimi i dhënë nga FIBA, eksperienca në organizim,falenderimet dhe motivimi nga federatat kombëtare në adresë të FSHB-së, e kanë bërë hartën basketbollistike shqiptarë një atraksion të traditës.
Deri në Shkurt 2022 kur dhe do të hidhet shorti i kampionateve europiane për të gjitha kategoritë dhe grupmoshat, na prisni me lajme të reja!
🇦🇱🇦🇱🇦🇱123 Shqipëri🇦🇱🇦🇱🇦🇱
#Her WorldherRules#ib

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*