Shorti per vendin organizator #SuperkupaeShqiperise

Sot (13.12.2021) ne ambjentet e FSHB-se u hodh shorti per Superkupen e Shqiperise e vlefshme per edicionin 2020-21.

Per shkak te kalendareve te ngjeshur dhe aktiviteteve me ekipet kombetare, Superkupa mbeti i vetmi event i pa organizuar per edicionin 2020-21. Duke ditur se Superkupa e edicionit 2019-20 mbeti e  pa zhvilluar per arsye te pandemise Covid-19, FSHB falenderon ekipet pjesemarrese te cilat bene dhe kerkese per te organizuar kete event, ku sipas shortit te sotem u percaktuan vendet organizatore:

Superkupa Femra:

Flamurtari vs Partizani

Data 22.12.2021, ora 17:00, P.S. Asllan Rusi

 

Superkupa Meshkuj:

Teuta vs Tirana NEPTUN

Data 23.12.2021, ora 18:00, P.S. Farie Hoti

 

#SuperkupaeShqiperise #fshb

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*