Gjyqtaret

December 15, 2021 admin 0

Më 14.12.2021 (e martë) u zhvillua takimi me gjyqtarët e fushës dhe vëzhguesit teknik të cilët janë aktiv në kampionatet kombëtare të basketbollit organizuar nga […]