#fibau15skillschallenge

#fibau15skillschallenge rikthehet me grumbullimin final per vitin 2021 ku Shqiperia perfaqesohet ne te dy kategorite, djem dhe vajza.
Me 5 tetor u zhvillua seanca e pare stervitore e drejtuar nga Tr. Bruno Hoxha dhe te shtunen do te regjistrohen videot konkuruese per perballjet ne grup per djem dhe vajza.
Suksese djemve dhe vajzave te perzgjedhur per perfaqesimin e Shqiperise ne kete projekt inovator te #fiba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*