Shorti kampionateve kombëtare meshkuj & femra 2021-22

Federata Shqiptare e Basketbollit më 5 tetor 2021 organizon shortin e kampionateve kombëtare për meshkuj dhe femra të rritur/a, edicioni 2021-22.

Kompeticionet për të cilat do të hidhet shorti:

  • SUPERLIGA Meshkuj
  • Kategoria I-rë Femra
  • Kategoria I-rë Meshkuj

Edicioni 2021-22 do të sjellë emocione të reja me zhvillimin Ligës Unike për meshkuj dhe femra.

Detaje të tjera për kampionatet kombëtare do të bëhen me dije në ditën e shortit.

#fshb #basketball #albanianbasketballfederation

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*