Njoftim!

October 22, 2021 admin 0

Njoftim   Sekretari i Përgjithshëm në zbatim Nenit 29 dhe 30 të Statutit të FSHB-së është drejtuesi ekzekutiv i FSHB-së.   Sekretari i Përgjithshëm: Të […]

#fibau15skillschallenge

October 6, 2021 admin 0

#fibau15skillschallenge rikthehet me grumbullimin final per vitin 2021 ku Shqiperia perfaqesohet ne te dy kategorite, djem dhe vajza. Me 5 tetor u zhvillua seanca e […]