Turneu nderkombetar per femra ne Vlore! – 19.09.2021

Në bashkëpunim me FSHB, Flamurtari Basketboll Femra organizoi, fundjavën e kaluar, një turne ndërkombëtar me pjesmarrëse ekipe nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia dhe Sllovenia.
Një aktivitet kushtuar basketbollit të femrave, një ndër prioritetet e federatës, avancuar me projekte të destinuara për vajza.
Urime organizatorëve dhe mbështetësve të eventit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*