Suksese Jorneas! – 05.04.2021

Kampionati U18 Vajza starton sot, ku përveç surprizave që do të na sjellin ekipet, vjen me risinë e një vajze në gjykim.

Duam sa më shumë vajza t’i afrohen gjykimit! Ato janë garanci dhe vlerë e shtuar e eventeve tona basketbollistike!

#HerWorldHerRules

Suksese Jorneas!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*