3×3 Her World Her Rules – 27.03.2021

Aktivitet 3×3 në kuadër të promovimit të basketbollit të vajzave!

E ardhmja është premtuese, shpresojmë që shumë shpejt do të kemi aktivitete edhe më masive. Pandemia e bëri të vetën, ne bëjmë tonën duke iu përgjigjur shëndetshëm sfidës covid19.

Suksese vajzave dhe ekipeve pjesmarrëse, ekipi i Teutës e fiton këtë garë!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*