Seminar me Gjyqtarët!

Më 25.09.2021, FSHB zhvilloi seminarin me gjyqtarët e fushës në kuadër të pregatitjeve për kampionatet kombëtare 2021-22.

Seminari u drejtua nga Z. Ervin Koçi – Instruktor kombëtar i gjyqtarëve të basketbollit në Shqipëri.

Gjyqatrët zhvilluan seminarin teorik dhe praktik, gjithashtu dhe analizë të ndeshjeve të ditës për Kupën e Federatës.

Seminari u zhvillua në ambjentet e pallatit të sportit “Dhimitraq Goga”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*