Asambleja Zgjedhore e FSHB-së

Më 4 shtator 2021 në ambjentet e hotel AlMak Albania, Tiranë, u zhvillua Asambleja Zgjedhore e FSHB-së për forumet drejtuese për President dhe 6-Antarët e KD-së.

Në Asamble ishin prezent 37 delegat me të drejtë vote.

Z. Avni Ponari rizgjidhet si President i Federatës Shqiptare të Basketbollit me 34 vota pro dhe 3 kundër.

Për anëtar të KD-së ishin 10 kandidatë nga të cilët u zgjodhën 6-të sipas renditjes:

Renditja Emri Mbiemri Vota
1  Z. Korab Llazani 28
2  Z. Klevis Kaso 26
3  Znj. Edera Alibegaj 24
4  Znj. Migena Plasa 22
5  Z. Dritan Mema 21
6  Z. Blendi Dibra 20
7  Z. Juel Jarani 20
8  Z. Edmond Biçoku 17
9  Z. Besmir Iljazi 17
10  Z. Arturo Sako 2

Në fjalën e tij, Z. Ponari u zotua që në mbledhjen e parë të KD-së do të propozojë Z. Qemal Shalsi, Z. Vaso Shaka dhe Z. Viktor Papavangjeli për President Nderi të FSHB-së.

 

#fshb #albanianbasketballfederation #basketball

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*