Ndeshjet e ekipeve kombëtare Meshkuj & Femra

Zbardhen ndeshjet për ekipet kombëtare të basketbollit meshkuj dhe femra në nëntor 2021.
Më 11 nëntor kombëtarja femra do të udhëtojë në Poloni, ndërsa më 14 nëntor do të pres ekipin e Sllovenisë.
Më 25 nëntor kombëtarja meshkuj do të presë Luksemburgun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*